Jeff Bridges خیلی از ظاهر دیجیتالیشده خودش در فیلم “ترون: میراث” که سال 2010 اکران شد راضی نبود.
Jeff Bridges تو یکی از قسمتهای اخیر پادکست «Happy Sad Confused» که با مجریگری جاش هوروویتز برگزار میشه، در مورد پروژههای قبلیاش مثل «مرد آهنی» و «لبوفسکی بزرگ» صحبت کرد. وقتی بحث به فیلم علمی-تخیلی سایبرپانک سال 1982 و استفاده امروزی از هوش مصنوعی در سینما رسید، Jeff Bridges اشاره کرد که قسمت دوم فیلم به کارگردانی جوزف کوزینسکی، از فرایند دیاِیجینگ (جوانسازی) که اون موقع تازه بود، استفاده کرده بود. اما از نتیجه راضی نبود و گفت:
“اون بازسازیِ من رو زیاد دوست نداشتم. به نظرم بیشتر شبیه بیل ماهر شده بودم تا خودم!”
Jeff Bridges در مورد فیلم اصلی «ترون» گفت که اون موقع این ایده خیلی عجیب و غریب بود و فیلم از تکنیکهایی مثل عکاسی سیاه و سفید برای خلق دنیای دیجیتالی نئونیاش استفاده میکرد.
“فیلم با دوربین 70 میلیمتری سیاه و سفید ضبط شده بود و بعد توسط یه تیم از خانمهای کرهای رنگآمیزی شد. ما یه لوکیشن داشتیم که همش مشکی بود و روی زمینش نوارهای سفید چسبی زده بودن. به همه میگفتن لباسهای رنگی بپوشن چون لباسهای ما همه سیاه بود. ولی بعد از یه روز فیلمبرداری تو این فضای سیاه و سفید، میرفتی بیرون و ناگهان رنگها به چشمت هجوم میآوردن.”
در فیلم «ترون: آرس» که قرار هست 10 اکتبر 2025 با بازی جرد لتو اکران بشه، Jeff Bridges نقش خالق بازیهای ویدیویی، کوین فلین، رو برای یک حضور کوتاه دوباره بازی میکنه. این برنده اسکار بار دیگه به دنیای «ترون» برمیگرده؛ فیلمی که در اون آرس، برنامه دیجیتالی پیشرفته، به دنیای واقعی وارد میشه تا یک ماموریت خطرناک رو انجام بده و اولین برخورد انسانها با موجودات هوش مصنوعی رو رقم بزنه. از بازیگرهای دیگه فیلم میشه به گرتا لی، ایوان پیترز، حسن منهاج، جودی ترنر-اسمیت، آرتورو کاسترو، کامرون مانهن و جیلیان اندرسون اشاره کرد.